موبایل

غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

در نسخه های جدیدتر واتساپ یک قابلیت نسبتا عجیب ارائه شده که اطلاعات پروفایل کاربران به صورت خودکار در فیس بوک آن ها اشتراک گذاری می‌شود. اما خوشبختانه این ویژگی قابل غیر فعال کردن است و انجام این کار در هر دو نسخه اندرویدی و آی او اسی واتساپ امکانپذیر خواهد بود.

به منظور غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک در آیفون و آیپدهای اپل به شرح زیر عمل کنید:

  • اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.
  • وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.
  • گزینه Account را انتخاب کنید.
  • گزینه Share My Account Info را انتخاب کنید.

  • در پنجره کشویی نمایان شده، گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.

به همین سادگی قابلیت مذکور در iOS غیر فعال می‌شود. در نسخه اندرویدی برنامه واتساپ هم باید دقیقا مراحل نام برده شده را طی کنید. با این تفاوت که باید در منوی تنظیمات نسخه اندرویدی واتساپ، تیک گزینه Share my account info را بردارید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × یک =

بستن
قالب وردپرس